Vi investerer i økologiske fødevareprodukter på Lolland-Falster og øerne.

Investeringsfællesskabet Lolland-Falster og øerne er stiftet på baggrund af et fælles ønske om at se naturen vokse igen. Vi mener at trivsel i det åbne land og økonomisk investering er fremtidens velfærd.

 

Det at være med i ILFØ er først og fremmest et ønske om at mødes med andre privatinvestorer der har en forkærlighed for naturen og dét at kunne finde mening i at de fødevarer vi indtager er produceret lokalt og uden tilsætning af kemi.

julian-ebert-zSflp4Mq_l0-unsplash

Investering

Det kræver handling at få naturen til at vokse og handling kræver også investering. Investering kan komme på baggrund af økonomisk investering og på baggrund af investering af tid.

En for alle – alle for en

Vi arbejder ud fra en pragmatisk model, med det for øje at jo flere private investorer vi er, destro sjove, mere interessant og større og flere investeringsprojekter kan vi i fællesskab foretage os.

Vi henter vores inspiration fra bl.a. Andelsgaarde, Inspring og Keystones. Det handler kort og godt om at samle så mange potentielle private investorer i foreningen, opsøge flere forskelligartede projekter at investere i, der i fællesskab opretter en investeringsbestyrelse som efterfølgende foretager selve investeringen.

neonbrand-GrXWeoP-Ji0-unsplash

Foreningen ILFØ er dermed samlingspunkt for:

  • Private investorer
  • Prospekter
  • Investeringsmodeller og samarbejdsformer.

Der alle har det til fælles at vi gerne vil leve af og med en sund natur.

Påvirk din investering

Ved at samle så mange forskelligartede privatpersoner med forskellige erhvervsmæssige profiler fra salg, marketing, indkøb, ledelse, jura, landbrug, logistik, økonomi osv – er det muligt at skabe forskellige artede investeringsbestyrelser. En investeringsbestyrelse består af de personer fra foreningen der finder sammen om et investeringsprojekt de tilsammen gerne vil investere i.

En investering på 1 mio fra en person eller en investering på 1 mio fra 20 personer

Vi tror på at en samlet investering i et givent projekt, om det er en eksisterende ciderproducent, et ølbryggeri, en grøntsags eller frugtproducent, et nyt stykke jord – så vil udfaldet af investering være afhængig af de kompetencer der samler sig om investeringen.